Vijesti Sport Liderska pozicija već nakon prvog kola

Liderska pozicija već nakon prvog kola

0

U subotu je u Derventi odžano takmičenje u karateu, “Funakoši kup”. Pravo učešća u prvom kolu prvenstva Republike Srpske imalo je 12 klubova koji su na prošlom takmičenju prošli kvalifikacije. Svoje učešće na ovom takmičenju je uzelo 150 takmičara, a takmičili su se u disciplinama kate i borbe pojedinačno za kategorije od pionira do seniora.

Liderska pozicija vec nakon prvog kola

Nakon ljetne pauze odrađene su pripreme u pred sezoni, a uloženi trud je ovoga puta nagrađen sa mnoštvom medalja koje su osvojene na ovom takmičenju.

Ostvareni rezultati takmičara Karate kluba “Derventa” na ovom takmičenju obezbijedili su klubu lidersku poziciju već nakon prvog kola prvenstva Republike Srpske.

Takmičenje je imalo i svečani značaj jer su uručeni pehari i zahvalnice najboljim pojedincima, najboljem treneru, najboljem selektoru i najboljem klubu. Čin svečanog uručivanja pehara i zahvalnica uz čestitke pripala je senseju Miloradu Raduloviću karate majstoru 9.dan.

Za najboljeg takmičara prošle sezone proglašen je Pjetlović Dario iz Karate kluba Derventa, dok za najbolji ostvareni uspjeh u prošloj sezoni treće mjesto na svetskom prvenstvu u Rumuniji proglašen je Marić Dušan iz karate kluba Derventa. Na adresu karate kluba stigla je pozivnica Marić Dušanu za reprezentaciju RS i početak priprema za takmičenje u Pragu početkom novembra.

Medalje na subotnjem takmičenju osvojili su :

KATE

Zlato – Panzalović David, Makrić Filip, Konculić Boban, Đekić Mihajlo, Dragosavljvić Aleksandar, Bojanić Nikolina i Pjeranović Dejan.

Srebro – Stanojević Dario, Grbić Đorđe, Čavić Viktor, Makrić Nikola, Gibanica Ana, Popović Miloš, Simić Snježana, Dumonić Dario.

Bronza – Đukić Pavle, Simić Saša, Milošević David, Ilić Slađan, Stjepanović Srđan i Grbić Aleksandar.

BORBE

Zlato – Marić Dušan.

Srebro – Đekić Mihajlo, Dumonić Dario.

Bronza – Gibanica Ana, Grabovac Katarina, Lazić Sonja, Dragosavljvić Aleksandar, Markuljević Dragana i Pjeranović Dejan.

Karate klub “Derventa”

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here