Vijesti Hronika Lišena slobode dva lica

Lišena slobode dva lica

0

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 24.12.2014. godine lišili su slobode E.P. i J.M., oba iz Dervente, zbog osnova sumnje da su na području opštine Derventa otuđili dva putnička vozila.

kradja

Za prijavljene postoji osnov sumnje da su 06.12.2014. godine sa parking prostora ispred Sportsko-kulturnog centra u Derventi otuđili putničko vozilo marke „opel kadet“, a 16.12.2014.godine sa parking prostora ispred motela „Dvor“ otuđili putničko vozilo marke „audi 80“. Oba vozila su bila nezaključana i sa ostavljenim ključevima u bravi za startanje motora.

Preduzetim operativnim mjerama i radnjama policijski službenici Policijske stanice Derventa identifikovali su počinioce navedenih krivičnih djela, koji su lišeni slobode. Vozilo marke „audi 80“ pronađeno je isječeno u djelove na otpadu sekundarnih sirovina u Brodu, dok je vozilo marke „opel kadet“ pronađeno na auto-otpadu u Gradačcu, FBiH.

Nakon izvršene kriminalističke obrade lica su, uz saglasnost dežurnog tužioca, pušteni na slobodu. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Krađa.

CJB Doboj

PODIJELI