Vijesti Sport Ljetni sportski kamp Republike Srpske

Ljetni sportski kamp Republike Srpske

0

Na jedanaestom ljetnom sportskom kampu Republike Srpske, u organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske iz Tekvondo asocijacije Republike Srpske učestvovalo je 28 takmičara i 4 trenera iz sledećih klubova:

Ljetni sportski kamp Republike Srpske

1. “DERVENTA” – Derventa – 18 učesnika

2. “KOZARA” – Prijedora – 3

3. “JOPA” – Bijeljina – 3

4. “WOLF” – Ugljevik – 4

5. “GUBER” – Srebrenica – 1

6. “SOKOL” – Bijeljina – 3

Na kampu su odrađeni najnoviji tehničko-taktički elementi borbe, kako bi se mladim takmičarima prenijelo znanje koje bi se u doglednoj budućnosti koristilo na velikim međunarodnim takmičenjima a nadajući se da će neko od ovih mladih perspektivnih boraca u budućnosti izboriti svoje mjesto na nekoj od narednih Olimpijada.

Seminar su vodili majstori tekvondo sporta Goran Teofilović, Zlatan Despot, Svjetlan Vujadinović – Jopa i Zoran Mićić, te je održano predavanje na temu “Suplementacija u sportu” a predavač je bio prof. dr Nenad Ponorac, ekspert sportske medicine, sa Medecinskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Takmičarima je ujedno kamp poslužio za obilazak manastira Hercegovačka Gračanica i Tvrdoš te jednodnevni izlet na Crnogorsko primorje.

Tekvondo klub Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here