Vijesti Magazin Predstavite svoje preduzeće: “M-lider” nudi kvalitetne reklamne majice po najpovoljnijim cijenama

Predstavite svoje preduzeće: “M-lider” nudi kvalitetne reklamne majice po najpovoljnijim cijenama

0

Preduzeće M-Lider zainteresovanim fizičkim licima i poslovnim subjektima nudi visokokvalitetne reklamne majice sa štampom po najpovoljnijim cijenama.

Ističu da se radi o majicama domaće proizvodnje od stoprocentnog pamuka, bez obzira da li zainteresovani žele polo ili majice okruglog ili “V” izreza.

Reklamne majice nudimo u čak petnaest različitih boja i sa različitim vrstama štampe poput veza, preslikača i sito-štampe. Reklamna polo majica sa logotipom firme ili brenda je dobra investicija jer se radi o proizvodu koji ima svakodnevnu upotrebnu vrijedenost i rado se koristi, kažu u M-lideru.

Ističu da majice odlikuje visok kvalitet, otpornost prilikom nošenja i elegancija.

Kupci mogu naručiti i samo jednu reklamnu majicu, ali veće količine omogućavaju i niže cijene. Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 066 064 092 ili adresu e-pošte [email protected].

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here