Vijesti Kultura i obrazovanje Marjanoviću dva odličja sa Prvenstva Tirola

Marjanoviću dva odličja sa Prvenstva Tirola

0

Dervenćanin Mario Marjanovići je osvojio zlatnu medalju u disciplini „kiklajt“, a srebrnu u „lajtkontaktu“ na juče održanom Prvenstvu Tirola u kik-boksu.

Marjanović je u Brikslegu nastupio u kategoriji do 94 kilograma, a takmičenje je okupilo oko 130 boraca.

Zadovoljan sam pokazanim i ostvarenim rezultatom, iako „lajtkontakt“ nije moja disciplina. U „kiklajtu“ sam pokazao da sam još uvijek neprikosnoveni vladar ove discipline. Slijedi kratki odmor pa pripreme za državno prvenstvo Austrije koje će se održati u Insbruku početkom maja, ističe Marjanović.

U međuvremenu, iskusni borac polako ispunjava potrebne uslove za trenersku licencu.

Trenutno sam licenciran za rad u oblasti sporta Austrije, a odslušao sam seminar za kikboks i preostao mi je još ispit iz prve pomoći, a potom i licenca i zvanično zvanje trenera kik-boksa, otkriva Marjanović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here