Vijesti Društvo Mile Kitić napadnut na nastupu – VIDEO

Mile Kitić napadnut na nastupu – VIDEO

0

Iako se činilo kao da će nepoznati muškarac naručiti pjesmu, srušio je folk pjevača Mileta Kitića na pod, a na njega je nasrnulo još nekoliko muškaraca. “Tako nešto u svojoj karijeri nisam još nikada doživio”, rekao je poznati folker. 

Pjevač Mile Kitić (68), rođeni Dervenćanin, napadnut je na nastupu u baru “Joggeli Lounge” u švicarskom gradu Baselu. Kako se može vidjeti na video snimku koja kruži internetom, muškarac prilazi Kitiću tokom nastupa i šapće mu na uho.

Iako se činilo kao da će muškarac naručiti pjesmu, srušio je pjevača na pod, a na njega je nasrnulo još nekoliko muškaraca. Ubrzo je reagovalo i osiguranje Kitića koje ih je počelo razdvajati.

Pjevač je nakon incidenta stao na binu i poručio “da tako nešto u svojoj karijeri nije još doživio”.

Kitić se nakon svega nije javno oglasio u medijima, a nije poznat ni razlog nastale drame. Mile Kitić je muzičku karijeru započeo 1982. godine te je stekao veliku popularnost i nastupao širom regije i Evrope.

Agencije

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here