Vijesti Magazin Miloš Kuzmanović – mladi fitnes instruktor sa međunarodnim iskustvom

Miloš Kuzmanović – mladi fitnes instruktor sa međunarodnim iskustvom

0

Miloš Kuzmanović je jedan od rijetnih ovdašnjih instruktora fitnesa koji je svoje znanje o treninzima, tjelesnim vježbama i pravilnim načinima ishrane stekao u inostranstvu.

Nakon što je licencu personalnog trenera dobio na Sportskoj akademiji “Respect” u Sarajevu, Miloš je dalje usavršavanje nastavio na “London Wellness Academy”.

Posao fitnes trenera na kruzeru mi je bilo zanimljiv od samog početka i ubrzo mi je i postao cilj. Da bih taj cilj i ostvario, bilo je neophodno da završim jednomjesečnu obuku u Londonu, gdje sam, nakon mnoštva „Skajp“ razgovora, i primljen. Bio sam oduševljen što sam dobio priliku da se usavršim na tako velikom mjestu. Svoj boravak u Londonu opisujem kao jedno predivno, ali pomalo i naporno iskustvo jer su treninzi i predavanja organizovani svakoga dana, bez dana odmora. A trajali su i preko 10 sati dnevno. Nakon 30 dana uspješno sam završio akademiju, opisuje svoj boravak u jednom od najvažnijih gradova svijeta mladi, 21-godišnji trener.

Poslednjih godinu dana Miloš je radio kao trener na luksuznim kruzerima za firmu “Norwegian Cruise Line”, a svoj boravak tamo opisuje kao “veliko profesionalno, kao i životno iskustvo”.

Sticanje znanja u stranim državama uvijek donese profesinalna znanja koja je teško steći na našim prostorima. Rad sa ljudima iz više od 20 zemalja svijeta me naučio da vidim određene sličnosti između njih. Nebitno iz kog dijela svijeta dolaze primjetio sam da svi imaju slične probleme kada su u pitanju zdravlje i fitness. Moj cilj je da klijente naučim šta je bitno za ostvarivanje rezultata, kao i da olakšam čitav put do njihovog cilja, navodi ovaj instruktor.

Svoje stečeno znanje i iskustvo odlučio je da podijeli i sa Dervenćanima, nakon što je pandemija virusa korona kruzere „vezala“ za obalu na duže vrijeme.

Do sada iza sebe imam desetine zadovoljnih klijenata a odlučio sam da svoje znanje i sposobnosti prenesem i na ljude u svom rodnom gradu. Programi koje nudim uključuju određivanje cilja, plana treninga i ishrane, 1 na 1 treninga, pa do praćenja napretka i prilagođavanja programa. Programi koje nudim su dostupni za muškarce i žene svih uzrasta. Individualni su, u zavisnosti od cilja klijenata, a održavaju se u Techno gym u Retail parku. Ukoliko niste zadovoljni svojim izgledom i želite da napravite promjenu o kojoj dugo sanjate, ovo je prava prilika za vas, ističe Miloš, koji planira da svoj fitnes put nastavi u svome gradu i da što više polaznika dovede do zavidnih rezultata.

Svi zainteresovani mogu da se sa Miloševim radom upoznaju putem profila na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here