Vijesti Sport Ministarstvo najavilo pomoć Rukometnom klubu Derventa

Ministarstvo najavilo pomoć Rukometnom klubu Derventa

0

Rukometaši Leotara i Dervente mogli bi, ipak, zaigrati u Premijer ligi BiH.

Ova dva kluba dobiće novčanu pomoć od Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, potvrdila ministrica Sonja Davidović poslije današnjeg sastanka sa Marinkom Umičevićem, predsjednikom Rukometnog saveza Republike Srpske.

Upravo o tome mi smo danas razgovarali, a već sam bila upoznata sa problemima u RK Leotar i Derventa. Ono što mogu da kažem u ovom trenutku, a to je, da ćemo u Ministarstvu napraviti plan kako da podržimo te klubove uz podršku i lokalnih zajednica, jer ne možemo sve sami. Iduće nedjelje biće još jedna sastanak na ovu temu i tada ćemo imati potpunu informaciju, izjavila je Sonja Davidović za Srpskacafe.

U pozitivan ishod vjeruje i Marinko Umičević koji je bio inicijator sastanka sa predstavnicima resornog ministarstva.

U Rukometnom klubu Derventa Kažu da još nisu zvanično upoznati sa inicijativom, iako se o njoj govori već neko vrijeme, tako da treba sačekati narednu sedmicu kada je najavljeno više informacija.

Derventa Cafe

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here