Vijesti Sport Mladi košarkaši brusili vještine na Jahorini

Mladi košarkaši brusili vještine na Jahorini

0

Dvadeset osam članova omladinskih kategorija Košarkaškog kluba Derventa učestvovalo je na sedmodnevnom košarkaškom kampu „Camp Three Points“.

Mladi košarkaši su imali priliku da pokažu šta su naučili u kroz derventsku školu košarke, te da dodatno usavrše svoja košarkaška znanja i vještine.

Posljednjeg dana košarkaškog kampa održan je završni trening, takmičenje po starosnim kategorijama i dodjela diplomi za uspješno završen kamp.

Istaklo se nekoliko naših mladih članova. Ilija Kovačević je pobjednik šutiranju slobodnih bacanja, Mateja Bećarević je pobjednik u takmičenju GOLF, Pavle Reljić je pobjednik u takmičenju GOLF, Luka Prijević i Luka Žunić su bili najbolji u igri 3 na 3, Matej Kojić je bio najbolji u takmičenju POLIGON, a Petar Reljić i Aleksa Dobrilović su bili najbolji u takmičenju za slobodna bacanja u svojoj kategoriji, saopštili su iz KK „Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here