Vijesti Društvo Mladi socijaldemokrati obilježili Dječiju nedjelju – FOTO

Mladi socijaldemokrati obilježili Dječiju nedjelju – FOTO

0

Mladi socijaldemokrati Dervente /MSD/ Dječiju nedjelju obilježili su posjetom podmlacima derventskih sportskih kolektiva i uručivanjem paketića koji su sadržavali zdravu užinu.

S obzirom da je Dječija nedjelja obilježena pod motom “U zdravom tijelu vedar duh” odlučili smo da posjetimo naše mlade sportiste i da im poklonimo zdravu užinu za oporavak nakon napora na treninzima. Oko 320 naših najmlađih fudbalera, rukometaša, košarkaša, karatista, tekvandoista, kik-boksera i drugih sportista dobilo je naše simbolične voćne pakete. MSD Derventa i dalje će afirmisati prava djece i mladih, te zdrave životne navike i obilježavati Dječiju nedjelju, saopštili su iz podmlatka SNSD-a.

Inače, Dječja nedjelja se obilježava u prvoj sedmici oktobra i u okviru nje se promovišu prava djece garantovana Konvencijom o pravima djeteta.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here