Vijesti Društvo Mladi socijaldemokrati obilježili Dječiju nedjelju – FOTO

Mladi socijaldemokrati obilježili Dječiju nedjelju – FOTO

0

Mladi socijaldemokrati Dervente /MSD/ Dječiju nedjelju obilježili su posjetom podmlacima derventskih sportskih kolektiva i uručivanjem paketića koji su sadržavali zdravu užinu.

S obzirom da je Dječija nedjelja obilježena pod motom “U zdravom tijelu vedar duh” odlučili smo da posjetimo naše mlade sportiste i da im poklonimo zdravu užinu za oporavak nakon napora na treninzima. Oko 320 naših najmlađih fudbalera, rukometaša, košarkaša, karatista, tekvandoista, kik-boksera i drugih sportista dobilo je naše simbolične voćne pakete. MSD Derventa i dalje će afirmisati prava djece i mladih, te zdrave životne navike i obilježavati Dječiju nedjelju, saopštili su iz podmlatka SNSD-a.

Inače, Dječja nedjelja se obilježava u prvoj sedmici oktobra i u okviru nje se promovišu prava djece garantovana Konvencijom o pravima djeteta.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here