Vijesti Društvo Nakon vodovoda i asfalt: Ovo je devet puteva koje će dobiti novi...

Nakon vodovoda i asfalt: Ovo je devet puteva koje će dobiti novi izgled u narednom periodu

4
Foto: Posavske novosti

Nakon potpisivanja ugovora o nabavci materijala za izgradnju vodovoda “Mišinci”, danas je potpisan ugovor o izgradnji ili nastavku izgradnje devet ulica, od kojih se dvje nalaze na gradskom, a sedam na seoskim području.

Ugovor vrijedan nešto više od 122.000 marka načelnik opštine Derventa potpisao je sa predstavnicima preduzeća “MG Mind”.

Rok za završetak radova koji će početi već danas je 60 dana.

Vrijednost naše zemlje moramo očuvati putnim komunikacijama, a našem narodu sa seoskog područja obezbijediti i ono nasušno – a to je voda, kaže načelnik Simić i dodaje da se uporedo sa ruralnim radi i na gradskom području.

Radi se o ulicama:

Derventa Cafe

4 KOMENTARI

  1. Lako se diciti tudjim perjem,dok narod sve to financira posle zarezu troduplu tarifu nego u gradu i na kraju sve to prodaju nekome kao telekom.Koriste nas kao ovce za sisanje.

  2. Bravo za ljude iz Mišinaca a jedna velika kritika za šalabajzere iz mjesne zajednice Osinja, koji samo gledaju svoje uske interese. Stid vas bilo, da ne povedete akcije pa da i Osinja dobije vodovod. Tu vam je narod, tu vam je škola i ambulanta, ako bog da na godinu dobijate priključenje na autoput i vezu sa svjetom, a nemate vodovod. Zato poziv čobanima u mjesnoj zajednici da tu funkciju prepuste mlađim i sposobnijim ljudima kako bi se taj kraj mogao razvijati jer za to ima sve predispozicije.

  3. Što će vodovod malom ”diktatoru” iz Osinje, on i onako ima već obezbijeđenu nacionalnu penziju kao poslanik,a stanove u gradu. Kad on kaže ”ne”, onda ništa ne treba.Tako i treba…udarati narod po tintari, pa dok ne pukne !

  4. A trebalo bi da taj poslanik iskoristi svoju poziciju i nešto uradi za svoj kraj a ne da samo klima glavom…pa nismo više u Titinoj državi pa da dobiješ po glavi ako nešto kažeš, a kakav lider takvi i negovi podanici. Inteligencija nije jača strana. Njima je dovoljno da se može u Osinji pojest ćevape i popit pivo i to je sve.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here