Vijesti Društvo Poziv i neodlučnim mještanima: Potpisan ugovor za nabavku cijevi za vodovod “Mišinci”

Poziv i neodlučnim mještanima: Potpisan ugovor za nabavku cijevi za vodovod “Mišinci”

0

U Administrativnom centru opštine Derventa danas je potpisan ugovor o nabavljanju cijevi potrebnih za izgradnju vodovoda Mišinci.

Nakon 46 kilometara dugog vodovoda “Leksija”, počinje izgradnja vodovoda “Mišinci”, a planira se i izgradnja mreže “Lipe”.

Za manje od dva mjeseca voda će poteći i u Mišincima i Velikoj Sočanici i ja im ovom prilikom čestitam. Danas sam dobio informaciju da je zainteresovano oko 80 domaćinstava, a ovom prilikom pozivam i sve ostale da se uključe jer je sada najbolji trenutak za to. Opština Derventa pokriva polovinu troškova, tako da domaćinstva učestvuju sa po 1.500 maraka, ali su oslobođena troškova priključka u vrijednosti od oko 1.000 maraka, istakao je načelnik opštine Milorad Simić.

Inače, budući vodovod Mišinci je dug 13 kilometara, a danas potpisani ugovor sa preduzećem “Vodoskok” iz Tomislavgrada vrijedan je 60.000 maraka i njime je predviđena je isporuka potrebnih cijevi u roku od deset dana.

Nakon toga, uslijediće glavni radovi u trajanju od 60 dana. Ukupna vrijednost investicije je 250.000 maraka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here