Vijesti Hronika Nezavisne: Identifikovana majka napuštenog djeteta

Nezavisne: Identifikovana majka napuštenog djeteta

0

Pronađena je majka bebe koja je jutros ostavljena u haustoru (na fotografiji mjesto gdje pronađena) jedne zgrade na Sajmištu u Derventi, saznaju “Nezavisne“.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je štićenica Centra za socijalni rad u Derventi. Osoba je sa posebnim potrebama i ima još djece, a radi se o licu čiji su inicijali V.N, koja će biti optužena za krivično djelo “napuštanje djeteta”.

Bebu je pronašla čistačica u lokalnom kafiću u 5.20 časova.

Policijskoj stanici Derventa, jutros oko 05.45 časova, prijavljeno je da je u haustoru stambene zgrade koja se nalazi u ulici Srpske vojske u Derventi, pronađena napuštena beba.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su do dolaska Službe hitne Doma zdravlja Derventa, u službenom vozilu utoplili pronađenu bebu, odakle je ista nakon ukazane ljekarske pomoći vozilom Službe hitne pomoći prevezana u dobojsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju i u stabilnom je zdravstvenom stanju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prema izjavi ljekara beba je muškog pola i ista je u dobi od oko mjesec dana.

Nezavisne

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here