Vijesti Najave i obavještenja Novi koncert u motelu “Dvor”: Gostuje Baja mali Knindža!

Novi koncert u motelu “Dvor”: Gostuje Baja mali Knindža!

0

Nakon veoma uspješnog nastupa Jašara Ahmedovskog, iz derventskog motela „Dvor“ najavljuju novi veliki koncert, a ovoga puta goste svadbenog salona zabavljaće jedan od najpoznatijih izvođača krajiških pjesama – Baja Mali Knindža.

Pjevač, koji je postao poznat po nacionalnim i rodoljubivim pjesmama u ranijem periodu svoje karijere, u Derventi će nastupiti u petak, 27. aprila, od 21 čas.

– Pozivamo sve naše vjerne goste da i ovog puta budu sa nama. Zbog velikog interesovanja karte se već mogu nabaviti na recepciji motela „Dvor“, a naravno, prodavaće se i na dan koncerta. Cijena je 10 maraka, kažu u „Dvoru“.

Baja je karijeri napravio nekoliko većih koncerata u Novom Sadu, Banjoj Luci i dijaspori, a svojevremeno su njegovi albumi dosezali i tiraž od nekoliko stotina hiljada prodanih primjeraka.

Njegove najpoznatije pjesme su „Čuvaj mi se sine“, „90% mij je uzela kafana“, „Plaču nekad i bogati”, dok je najpoznatija pjesma koju je napisao „Nema raja bez rodnoga kraja“.

Sve informacije mogu se dobiti i na telefon broj 053 334 555.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here