Vijesti Kultura i obrazovanje Novi računari stigli u kabinete ekonomske struke Stručne škole

Novi računari stigli u kabinete ekonomske struke Stručne škole

0

Zahvaljujući Omladinskoj banci Derventa i firmi „MB MOTORS“ za kabinete ekonomske struke Stručne i tehničke škole je nabavljeno 10 računara sa pratećom opremom.

Projekat „Nedostatak opreme za kabinet praktične nastave“ su pokrenuli prošlogodišnji maturanti smjera poslovno-pravnog tehničara Suzana Prijević, Viktorija Bašić i Jovana Đekić, uz pomoć direktorice Branke Jović i profesora, a na ovaj način je bolje uslove za učenje dobilo 140 učenika.

Direktorica škole Branka Jović, zajedno sa kolektivom i učenicima JU Stručna i tehnička škola upućuje veliku zahvalnost Omladinskoj banci Derventa na donaciji od 1620 KM i firmi “MB MOTORS” Derventa na donaciji od 3000 KM, saopšteno je iz ove ustanove.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here