Vijesti Društvo Obilježavanje Dana policije Republike Srpske započelo posjetom najmlađih sugrađana Policijskoj stanici Derventa...

Obilježavanje Dana policije Republike Srpske započelo posjetom najmlađih sugrađana Policijskoj stanici Derventa – FOTO

1

Povodom obilježavanja 4. aprila – Dana policije Republike Srpske, Policijsku stanicu Derventa posjetili su mališani dječijih vrtića „Trol“ i „Bambi“, kao i učenici osnovnih škola „Đorđo Panzalović“ i „Todor Dokić“.

Nakon uvodne riječi komandanta stanice Branka Grahovca, policijski službenici Siniša Đekić i Mirko Jević mališane su uputili u osnove o sigurnosti u saobraćaju, te im pokazali kako izgledaju policijski rekviziti i prostorije Policijske stanice i MUP-a gdje se izdaju lični dokumenti.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here