Vijesti Kultura i obrazovanje Održan festival humora

Održan festival humora

0

U organizaciji Osnovne škole ”19. april” u Derventi je 18.5.2012.godine održan 8. Međunarodni festival humora i dječijeg stvaralaštva.

Odrzan festival humora 1

U popodnevnim časovima dočekani su gosti, a potom su svečano podijeljene diplome nagrađenim učenicima i nastavnicima za literarno ilikovno stvralaštvo.

Odrzan festival humora 2

Nakon toga formirana je kolona maštovitog defileja uz šetnju kroz grad do centra grada. Tu  su se pridružile učenici iz derventske Osnovne škole ”Nikola Tesla”, a potom nastvaljena šetnja kroz grad do Sportske dvorane, gdje je održan centralni dio manifestacije kroz prikaz ukupnog dječijeg stvaralaštva na ovom festivalu za ovu godinu.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here