Vijesti Sport OK Derventa: Podrška i od rukovodstva Saveza

OK Derventa: Podrška i od rukovodstva Saveza

0

Predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović održao je juče u Sportskoj dvorani u Derventi sastanak sa predstavnicima osam klubova regije na kojem je razgovarano o trenutnoj situaciji u vezi nastavka takmičenja i drugim aktuelnostima.

Popović je najavio aktivnosti usmjerene ka prevazilaženju posljedica pandemije koja je uzrokovala poteškoće u već prilično teškom stanju u kome su mnogi klubovi, poručili su nakon sastanka iz OK Derventa.

Po završetku protokolarnog dijela održali smo radno-konsultativni sastanak sa predsjednikom i sekretarom Saveza na kome smo dodatno analizirali funkcionisanje našeg kluba u okviru izabranog dugoročnog koncepta i saradnju sa nadležnim institucijama, na kome smo dobili potvrdu ispravnosti i podršku za istrajnost na izabranom modelu, ističu u OK Derventa.

Nakon sastanka izvršena je dodjela paketa od 10 lopti za predstavnike 8 klubova ove regije.

Podsjećamo u prvim ligama Republike Srpske za žene i muškarce prvenstva su prekinuta. S obzirom da je prihvaćen trenutni poredak prvak Srpske u muškoj konkurenciji je OK “Ljubinje Bankom”, dok su odbojkašice “Jahorine” šampionke.

Takmičenje u četiri grupe Druge lige za žene, čiji je član OK Derventa, nastavlja se krajem avgusta i traje do polovine septembra, kada će biti poznati novi prvoligaši.

DerventaCafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here