Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “19. april” i logoped Karolina Zečević organizuju stručno predavanje za roditelje...

OŠ “19. april” i logoped Karolina Zečević organizuju stručno predavanje za roditelje i učitelje

2

Za roditelje učenika prve trijade i za sve profesore razredne nastave OŠ “19. april” organizuje stručno predavanje na temu “Rana detekcija govorno-jezičkih odstupanja kod djece”.

– Predavanje će održati diplomirani logoped Karolina Zečević u ponedjeljak, 10. februara, u prostorijama naše škole s početkom u 18.30 časova, saopšteno je iz OŠ “19. april”.

Derventa Cafe

 

2 KOMENTARI

  1. Uz svo dužno poštovanje prema njenom zvanju i diplomi, moj savjet je da mnogo ne slušate ovu gospođu. Ako dijete ima problema sa govorom, pomoć potražite u zvaničnim zdravstvenim ustanovama.

  2. Postovani, Privatna logopedska ordinacija “Logomedika”, je zvanicna zdravstvena privatna delatnost sa postojecom licencom za rad. Hvala na Vasem iznesenom misljenju. Drago nam je da pratite rad i aktivnosti logopeda. Srdacan pozdrav

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here