Vijesti Najave i obavještenja Osnovci i srednjoškolci od ponedjeljka u školskim klupama

Osnovci i srednjoškolci od ponedjeljka u školskim klupama

0
sšc mihajlo pupin
JU SŠC “Mihajlo Pupin”

Nastava u drugom polugodištu počeće u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj u ponedjeljak (23.01.2017. godine), kako je to i predviđeno Pravilnikom o školskom kalendaru za školsku 2016/2017. godinu.

– Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske zatražilo je informacije o stanju na terenu od predsjednika aktiva direktora osnovnih i srednjih škola kako bi moglo procijeniti da li su stvoreni uslovi u školama za nesmetan početak nastave u drugom polugodištu. Na osnovu informacija predsjednika aktiva direktora osnovnih i srednjih škola, procijenjeno je da ne postoji potreba za odstupanjem od pravilnika, te da nastava u drugom polugodištu može početi po planu, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture.

Ukoliko zbog vremenskih prilika u nekim od škola ne bude moguć bezbjedan početak nastave, Ministarstvo će donositi pojedinačne odluke o početku nastave u takvim školama.

Prema Pravilniku o školskom kalendaru za školsku 2016/2017. godinu, zimski raspust traje od 2. do 20. januara 2017. godine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here