Vijesti Hronika Osumnjičeni i za krađe u Brčkom: Derventskim prestupnicima određen pritvor

Osumnjičeni i za krađe u Brčkom: Derventskim prestupnicima određen pritvor

0

Službenici Policijske stanice Derventa lišili su slobode Dervenćane A.S. (1994) i A.S. (1992) zbog postojanja osnovane sumnje da su tokom noći sa 28. na 29. novembar u Derventi izvršili četiri teške krađe.

Osumnjičeni su za provalu u pekaru, ugostiteljski objekat, apoteku i frizerski salon, odakle su, nakon izvršene prematačine, uzimali novac. Većina novca je pronađena i biće vraćena oštećenim licima.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa istog dana izvršen je pretres porodične kuće i pomoćnih objekata koju koriste navedena lica, prilikom čega su pronađeni tragovi i dokazi koji mogu da posluže kao dokaz u krivičnom postupku. Takođe, tokom pretresa je pronađena i oduzeta određena količina zlatnog nakita i drugih predmeta koji navedena lica može dovesti u vezu sa izvršenjem tri krivična djela „teška krađa“ izvršenih na području Brčko distrikta, saopšeno je iz Policijske uprave Doboj.

Nezvanično

Kako nezvanično saznajemo radi se o braći Aleksandru i Adrianu Skenderovskom, poznatim po izvršenju sličnih krivičnih dijela. U pomenutoj seriji provaljeno je pekaru “Ilić” i poslovne prostorije pekare, kafanu “Glaž”, apoteku “Farmanova” i frizerski salon “Mistik”.

Kako saznajemo, dosuđen im je pritvor od 30 dana.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here