Vijesti Najave i obavještenja Servis “Polje”: Do kraja mjeseca velika akcija na servise putničkih vozila

Servis “Polje”: Do kraja mjeseca velika akcija na servise putničkih vozila

0

Grupacija “MB Motors” d.o.o. proširila je svoju djelatnost na obavljanje usluga servisa automobila, a tim povodom druga polovina septembra biće u znaku akcijskih popusta.

U najbolje opremljenom servisu u Posavini za putnička i teretna vozila možete po najpovoljnim cijenama obaviti sve vrste servisa, dopunu klime, zamjenu guma i optiku trapa. Na istom mjestu možete nabaviti rezervne dijelove i sve vrste guma za putnička, teretna i poljoprivredna vozila, saopšteno je “MB Motorsa”.

Od 16. do 30. septembra vozače očekuju popusti na dijelove od po 30% na mali, veliki servis i kvačila, kao i popusti na ulje u iznosu od 20%.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti u središtu na adresi Polje BB ili na brojeve telefona 053 352 011 i 065 383 596.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here