Vijesti Društvo Padaju kapitalci

Padaju kapitalci

0

Poznati ribolovac Vojko Vujičić iz Dervente, na rijeci Ukrini ulovio je dva šarana težine 11 i 9,5 kilograma. Dugogodišnji je ribolovac i član SRD “Ukrina” Derventa, a već je imao nekoliko kapitalnih ulova. Nadmudrivanje sa šarnima nije dugo trajalo, od ribarskog pribora imao je štap i mašinu “Dam” najlon “četrdesetka” a mamac je bio vlastiti recept “pura”.

Padaju kapitalci

– Ove godine je rijeka najplića i najugroženija. Imao sam te sreće da ulovim dva šarana za sat vremena, a to mnogima godinama ne polazi za rukom.  Potrebno je da svi povedemo više računa o zaštiti i očuvanju rijeke i obala Ukrine, jer do sada se malo na tome radi – kaže Vujičić.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here