Vijesti Magazin PES “Abonos”: Uživali u ljepotama Plitvica – FOTO

PES “Abonos”: Uživali u ljepotama Plitvica – FOTO

0

Prije petnaestak dana Planinarsko-ekološka sekcija „Abonos“ organizovala jednodnevni izlet u Nacionalni park „Plitvička jezera“ u Hrvatskoj.

Privlačna destinacija pobudila je zaista veliko interesovanje kako u Derventi, tako i u ostalim gradovima, te su se putem Plitvica uputili i zaljubljenici u prirodu iz Modriče, Doboja, Teslića, Prnjavora i Banjaluke, njih ukupno 70, istakao je vođa sekcije Aleksandar Balaban.

Već sam dolazak pred Plitvice počeo je da otkriva zašto je to najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Prostrani šumski kompleksi, iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, planinski vazduh, kontrasti proljetnih boja, šumske staze i drveni mostići kao dio neponovljive cjeline naprosto su ostavljali posjetioce bez daha. Čak ni kraći pljusak nije uspio da umanji doživljaj koji je bio u svakom pogledu potpun. U kasnim večernjim časovima učesnici su se vratili u svoje gradove sa punom torbom predivnih fotografija i još ljepših uspomena koje će se još dugo prepričavati, opisuje Balaban.

Više fotografija sa fenomenalnog izleta pogledajte OVDJE.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here