Vijesti Sport Počinje turnir “Kort 3×3”: Finaliste svih konkurencija očekuje veliko Super finale u...

Počinje turnir “Kort 3×3”: Finaliste svih konkurencija očekuje veliko Super finale u Banjaluci!

0

„Kort marketi“ i treću godinu u nizu organizuju atraktivni turnir u malom fudbalu „Kort 3×3“. Ovogodišnje izdanje u našem gradu održaće se od 6. do 10. avgusta na terenu kod „Hiper korta“, a od kraja juna i tokom avgusta igraće se još šest sličnih turnira širom Republike Srpske.

Radi se o vrsti malog fudbala u kojoj ekipe nastupaju sa samo tri igrača što doprinosi dimamičnosti igre, većoj fizičkoj zahtjevnosti i samim tim većoj atraktivnosti za posjetioce. Pored seniorske i veteranske (37+), i ove godine takmičiće se mlađe kategorije, po uzrastima od 2005. do 2011. godišta.

Prošlogodišnji pobjednici

Ove godine pripremili smo i jedan novitet. Svi finalisti turnira koji se održavaju i u Šipovu, Dubici, Derventi, Čelincu, Banja Lukci (Malta) i Zvorniku iz svih kategorija osiguraće nastup na Super finalu „Kort 3×3“ koje će se održati u Banja Luci ispred „Hiper Korta“ u Dervišima. Najbolje ekipe tako će dobiti priliku da osvoje veliko finale, bez uplate kotizacije, poručuju iz „Kort marketa“.

Utakmice turnira se igraju posebno u svakom od navedenih gradova, a nagradni fond za pobjednike seniorske i veteranske konkurencije je 1.500 maraka za svaki turnir, dok pobjednike Super finala očekuju velike nagrade.

Turnir će, kao i do sada, biti odigran na otvorenom terenu sa umjetnom travom, a prijave ekipa traju do dana prije termina. Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona 066/403-550.

Šipovo – 25.07.-27.07.
Dubica – 29.07.-03.08.
Derventa – 06.08.-10.08.
Čelinac – 13.08.-17.08.
Malta Banja Luka – 20.08.-23.08.
Zvornik – 27.08.-31.08.
Derviši Banja Luka –SUPER FINALE 06.09.-08.09.

Futsal i Kort-savršen spoj energije i zabave!

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here