Vijesti Najave i obavještenja Poklon za 8. mart: Damama dodatni popust za kurs u Glossa centru...

Poklon za 8. mart: Damama dodatni popust za kurs u Glossa centru za njemački jezik Derventa

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa je pripremio povodom 8. marta – Dana žena dodatni popust od 10% na kurseve njemačkog jezika i to samo za žene nove polaznice!

Drage dame, iskoristite priliku i posjetite naš Centar u petak, 8. marta od 17.00 h do 22.00 h i upišite se na kurs njemačkog jezika te ostvarite na taj način pravo na dodatni popust u visini od 10%! Nalazimo se u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista), kažu u Glossa – centar za njemački jezik Derventa.

Međunarodni dan žena (skraćeno Dan žena) obilježava se 8. marta . Tog dana se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola. Prvi Dan žena je obilježen 8. marta 1909. u SAD-u deklaracijom koju je donijela Socijalistička partija Amerike.

Između ostalih važnih istorijskih događaja, njime se obilježava i požar u tvornici Triangle Shirtwaist u New Yorku 1911. godine kada je poginulo preko 140 žena.

Za više informacija o ponudi za 8. mart i o ostalim našim uslugama nas možete kontaktirati na broj telefona 066 848 261, mailom na [email protected] ili u našim prostorijama u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista) svakim radnim danom od 17.00 do 22.00 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here