Vijesti Hronika Policija provjeravala dojavu o bombi, otkriveno veliko svadbeno slavlje

Policija provjeravala dojavu o bombi, otkriveno veliko svadbeno slavlje

0

Prošle subote nešto poslije 22 časa Policijskoj stanici Doboj prijavljeno je da je u svadbenom salonu postavljena bomba. 

Službenici Policijske stanice Doboj 1 i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj odmah su ispraznili objekat a potom sve prisutne uputili na bezbjednu udaljenost.

Nakon izvršenog protivdiverzionog pregleda utvrđeno je da nije postavljena eksplozivna naprava kako unutar tako i pored objekta. Utvrdili su da je lice inicijala D.T. organizovalo svadbeno veselje kojem je prisustvovalo od 170 do 180 gostiju. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako nezvanično saznajemo radi se o svadbenom salonu Džungla.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here