Vijesti Sport Postavljena dodatna oprema na terenu sa vještačkom podlogom

Postavljena dodatna oprema na terenu sa vještačkom podlogom

0

Danas je na terenu sa vještačkom podlogom Gradskog stadiona u Derventi započelo postavljanje dodatne opreme neophodne za sportska takmičenja. 

Na ranije salivenu podlogu postavljene su kućice za delegate i rezervne igrače sa pratećim stolicama, dok će uskoro biti postavljene korner-zastavice i golovi, čime će teren dobiti novi obris. Pored glavnih golova, pristiglo je i 5 prenosivih konstrukcije sa mrežama koje će služiti za treninge i susrete najmlađih. Vrijednost opreme je oko 23.000 maraka.

U narednom periodu oko terena bi trebala biti postavljena i atletska staza.

Podsjećamo, vještačku travu za teren dužine 100 i širine 64 metra, kao i pomenutu dodatnu opremu, donirala je Vlada Republike Srpske u pkviru projekta ukupne vrijednosti od 280.000 maraka. Ostatak od oko 170.000 maraka, koliko je koštala podloga, prikupili su navijači kroz akciju “Kvadrat za budućnost”, te privrednici Savo Ružojčić i Bojko Gatarić.

Pored terena se nalazi i tribina sa 100 sjedećih mjesta, kao i osam stubova sa 16 rasvjetnih tijela.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here