Vijesti Društvo Potpisan sporazum više subjekata: Usaglašeno djelovanje u kriznim situacijama čuva imovinu i...

Potpisan sporazum više subjekata: Usaglašeno djelovanje u kriznim situacijama čuva imovinu i živote

0

Načelnik opštine Milorad Simić potpisao je ugovore o stavljanju na raspolaganje tehničkih sredstava i ljudstva Štabu za vanredne situacije opštine Derventa u slučaju proglašenja elementarne nepogode.

Radi se o redovnoj aktivnosti čiji je cilj adekvatna zaštita imovine i građana, a ovom prilikom je istaknuta važnost saradnje Opštinske uprave sa ustanovama i preduzećima te usaglašenost djelovanja u kriznim situacijama.

Ugovore su potpisali “Komunalac”, “Saobraćajno transportno preduzeće Derventa”, “Elektro privreda RS – Radna jedinica Derventa”, “BS Inženjering”, “Veterinarska stanica”, “Geokop”, “Airsoft klub”, OO Crveni krst Derventa i JZU Dom zdravlja Derventa.

Derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here