Vijesti Društvo Poziv mlađim sugrađanima da se prijave u mrežu volontera

Poziv mlađim sugrađanima da se prijave u mrežu volontera

0

Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove opštine Derventa, povodom novonastale situacije sa epidemijom virusa „COVID-19“, obavještava zainteresovane da je Republička uprava civilne zaštite Republike Srpske uputila Javni poziv za prijavu, angažovanje i organizovanje mreže volontera koji bi prema iskazanim potrebama obavljali dostavu hrane i lijekova osobama starijim od 60 godina na prostoru svih opština u Republici Srpskoj.

S tim u vezi, Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i Civilna zaštita opštine Derventa, poziva građane mlađe životne dobi da se dobrovoljno prijave u Civilnu zaštitu kako bi po potrebi bili angažovani i upućivani za pružanje pomoći pri dostavljanju osnovnih životnih namirnica i lijekova starijim osobama na području opštine, odnosno licima koja su posebno ugrožena ovim virusom, a čije će kretanje biti ograničeno isključivo na adresu stanovanja.

Molimo zainteresovana lica da se prijave na broj telefona 053/331-440 kako bi bili uključeni u pružanje pomoći starijima. Budući volonteri mogu se prijaviti i lično na portirnici Opštinske uprave Derventa pri čemu će na licu mjesta popuniti upitnik za volontera Civilne zaštite Republike Srpske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here