Vijesti Društvo Poziv vlasnicima nekretnina na kojima će se graditi pristupni putevi za auto-put...

Poziv vlasnicima nekretnina na kojima će se graditi pristupni putevi za auto-put “9. januar”

4

Pravobranilaštvo Republike Srpske poziva vlasnike – posjednike nekretnina sa područja katastarskih opština Osinja, Donji Cerani, Pojezna, Mišinci, Mala Sočanica i Crnča koje su predmet eksproprijacije za izgradnju pristupnih puteva na dionici auto-puta Banja Luka – Doboj, na području opštine Derventa (opšti interes utvrđen odlukom Vlade Republike Srpske, objavljen u „Službenom glasniku Republike Srpske“) da dođu dana 16.04.2018. godine u 11,00 sati u prostorije opštine Derventa, u cilju pokušaja rješavanja imovinsko-pravnih odnosa, odnosno sporazumnog određivanja naknade za nekretnine prije pokretanja postupka eksproprijacije u smislu člana 25. Zakona o eksproprijaciji Republike Srpske.

Spisak lica čije se nepokretnosti eksproprišu po svakoj katastarskoj opštini posebno izložen je na oglasnoj tabli opštine Derventa, kao i na oglasnim tablama mjesnih zajednica Osinja, Donji Cerani, Pojezna, Mišinci, Mala Sočanica i Crnča.

Derventa Cafe

4 KOMENTARI

  1. Ako sam dobro informisan, prikljucak će biti u Donjoj Osinji, zato mi nije jasno zašto se pozivaju vlasnici sa područja ostalih katastarskih opština? Pošto se pozivaju i vlasnici sa područja ostalih katastarskih opština, predpistavljam da se radi o izgradnji i rekonstrukciji priključka na autoput (u Donjoj Osinji) a isto tako pristupačnih puteva na taj priključak (znači rekonstruisati i pravit će se pristupačni putevi iz Mišinaca preko Male Sočanice i Crnče odnoso od Pojezne i Donjih Cerana sve prema priključku). Dali je to tako?

    • Uskoro će biti predstavljen projekat kompletan u Stanarima, pa će sve biti poznato. Da ne pogriješimo u zaključcima.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here