Vijesti Kultura i obrazovanje Predstava “Android/Balkanoid” u utorak u Centru za kulturu

Predstava “Android/Balkanoid” u utorak u Centru za kulturu

0

Predstava „Android i Balkanoid“ u izvođenju glumaca „Dis teatra“ iz Banjaluke biće odigrana i u derventskom Centru za kulturu.

Priča prati Balkanoida, „homobalkanikus“, oglednog primjerka usamljenog balkanskog glasača sretno uljuljkanog u čari „Novog doba“, i Android, prekrasna mlada „Lutka“, do koje je već pomenuti Balkanoid došao sretnom okolnošću.

Situacije koje izmiču zdravom razumu izazvaće erupcije političkog zanosa, strasti i smijeha. Parodija o Balkanskom poligonu života i očekivanja koja sigurno i dostojanstveno vodi prema katarzičnom i melodramatičnom završetku i pozivu na toleranciju, ljudskost i uzajamno razumijevanje žena i muškaraca.

U predstavi režisera Novice Bogdanovića igraju Anando Čenić i Jelena Lena Marković, a pred derventsku publiku će izaći u utorak, 7. decembra, sa početkom u 19 časova. Zainteresovani besplatne karte mogu da preuzmu na biletarnici Centra, a broj mjesta je ograničen.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here