Vijesti Najave i obavještenja Predstava “Žiranti” prvi događaj u novoopremljenoj Velikoj sali Centra za kulturu –...

Predstava “Žiranti” prvi događaj u novoopremljenoj Velikoj sali Centra za kulturu – FOTO

0

Predstava „Žiranti“ Narodnog pozorišta Republike Srpske biće prvi kulturni događaj koji će u Velikoj Sali Centra za kulturu biti izveden nakon postavljanja novih stolica.

Dugogodišnja želja mnogih posjetioca ove ustanove konačno je uslišena, a stare i neudobne stolice zamijenile su nove, udobnije i modernije.

Inače, radnja “Žiranata” smještena je u stan od 20 metara kvadratnih u kojem dva bračna para i jedna starica dočekuju Novu godinu.

Priča je zapravo komedija situacije u kojoj se u kontrapunktu ismijavaju teme lažnog prijateljstva i grupnog seksa. Radnju komada pokreće potreba za potencijalnim žirantima koji dolaze u goste i kao kontrauslugu za jemstvo traže `zamjenu partnera`, odnosno sving, rekao je o predstavi korežiser Aleksandar Pejaković.

Glumci Narodnog pozorišta Republike Srpske predstavu će odigrati u utorak (10. decembra) sa početkom u 19 časova, a cijena ulaznice je 5 maraka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here