Vijesti Magazin Premijerni “Đuletov tuning show” privukao više do 180 modifikovanih četverotočkaša – FOTO

Premijerni “Đuletov tuning show” privukao više do 180 modifikovanih četverotočkaša – FOTO

0

Na inicijativu našeg sugrađanina Nikole Šainovica, a uz nesebičnu podršku i ljubav roditelja, Gradske uprave Derventa i Auto-moto saveza Srpske, danas je organizovan prvi automobilski “tjuning” šou u našem gradu.

Ljubitelj četverotočkaša danas su mogli uživati u pogledu na više od 180 modifikovanih automobila ponosnih vlasnika iz BiH i Hrvatske koji su svoje ljubimce dovezli na premijerni “Đule tuning show”.

Specifian je po tome jer ga organizuje naš Nikola, dijete sa stoprocentnom invalidnošću od rođenja, ali je i ovako dokazao snagu duha i volje, koja je dovela do ovakvog okupljanja. Najljepše od svega je što se družimo i poštujemo. Kada je bio manji bilo je više posjeta zdravstvenim ustanovama, ali Nikola je danas osoba posve očuvanog mentalnog zdravlja, čije su potrebe drugačije, poput nabavke aparata za komunikaciju, što smo takođe uspjeli, rekao je Nikolin otac Nenad.

Zahvaljujući porodici Šainović ovakav događaj je održan i u Derventi.

Nikola je moj miljenik i momak koji sve razumije i zna, koji voli automobile, ali ne može to sam iskazati. Tim više smo željeli da pružim podršku ovakvom dešavanju i nadam se da će postati tradicionalno, istakao je gradonačelnik Milorad Simić.

Nikola je bio uporan i u želji da postane vlasnik impresivnog crvenog “golfa dvojke”, s kojim je već pobrao brojne nagrade na tjuning skupovima u zemlji i regionu.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here