Vijesti Privreda Prezentovan asortiman Gatarića

Prezentovan asortiman Gatarića

0

DERVENTA – U prostorijama veleprodajnog preduzeće “Gatarić” iz Dervente juče je održana tradicionalna prezentacija kompletnog asortimana preduzeća, s posebnim akcentom na predstavljanje raznovrsne ponude školskih artikala za predstojeću sezonu.

Prezentovan asortiman Gatarica

Nenad Ratkovac, menadžer prodaje u preduzeću “Gatarić”, kaže da je na prezentaciji boravilo 10 predstavnika firmi koje zastupaju u BiH, brojni poslovni partneri iz cijele BiH i da je program pratilo oko 500 posjetilaca.

“Važno je da naši partneri koji su došli i svi drugi posjetioci vide šta smo im pripremili za predstojeću školsku sezonu, koji su novi modeli, da se dogovorimo oko uslova kupovine. Pored ove manifestacije u junu, drugu održavamo u oktobru gdje vršimo prezentaciju novogodišnjih i svih drugih darovnih artikala i programa”, rekao je Ratkovac.

Izvor: pincom.info 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here