Vijesti Društvo Projekat “River residence”: Derventa dobija novi stambeno-poslovni objekat na obali Ukrine

Projekat “River residence”: Derventa dobija novi stambeno-poslovni objekat na obali Ukrine

0

Preduzeće „MB Euromont” doo započelo je izgradnju novog stambeno-poslovnog kompleksa „River Residence” koji će, pored jedinstvene lokacije na obali rijeke Ukrine u Šantićevoj ulici (svega 50 metara od kružne raskrsnice “Rampa”), budućim stanarima pružiti ugodnost “Novog stila življenja”. Novi objekat obuhvatiće 30 stambenih jedinica.

“MB Euromont” d.o.o. je građevinsko preduzeće u vlasništvu deventskog privrednika Milanka Baleševića nastalo iz grupacije “MB Motors” d.o.o. kao posebna jedinica koja posluje isključivo kao investitor u sektoru nekretnina.

Iza ovog preduzeća već je na stotine stanova sagađenih na području Dervente u objektima “Vila Medica”, kompleksu “Sorelle”, “Vila Derventa” i “Vila Park”, za koji je ovo preduzeće dobilo nagradu kao najbolji projekat vanjskog uređenja i komfora na Međunarodnom sajmu investicija i nekretnina održanom u Banjoj Luci 2018. godine.

Naša glavna misija je da svojim klijentima ponudimo idealno arhitektonsko rešenje nekretnine sa maksimalno iskorištenim prostorom i ponudimo ugodnost “Novog stila življenja”, što i jest naš glavni motiv. U naše nekretnine ugrađujemo najkvalitetnije materijale koji vam garantuju trajnost i sigurnost, poručuju iz „MB Euromonta“.

Preduzeće, koje je svoju djelatnost stanogradnje proširilo i na Šamac, Jahorinu i Banjaluku, u 2020. godini bilo je među 30 najboljih brzorastućih kompanija u BiH prema izboru reprezentativnih “Poslovnih novina”.

Derventa Cafe – reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here