Vijesti Magazin Promocija fitnesa i zdravog života: Studio “Fit X” obilježio drugu godišnjicu rada...

Promocija fitnesa i zdravog života: Studio “Fit X” obilježio drugu godišnjicu rada – FOTO

0

Fitnes studio “Fit X” obilježio je svoju drugu godišnjicu postojanja najvećim grupnim treningom u našem gradu. Za sve polaznike i goste ovog jedinstvenog fitnes događaja, njih više od 300, predavanje je održao profesor Univerziteta u Novom Sadu Nemanja Milović.

Veče posvećena fitnesu započela je mini-treningom svih učesnika, da bi potom simbolične nagrade dobili najvjerniji polaznici, oni sa najboljim rezultatima, te najmlađi i najstariji, kao i oni koji su svojim trudom nadjačali čak i zdravstvene probleme.

Jubilej je upotpunio svojim predavanjem Nemanja Milović, bivši sportista, a sada nutricionista i personalni trener.

Pričali smo o fitnesu danas, o njegovom mjestu u današnjoj “digitalnom” dobu. Pričali smo i o gojaznosti, govorili smo o ishrani i treninzima i probali smo da pobijemo neke mitove o načinu ishrane. Cilj nam je podići svijest o zdravom načinu života, rekao je Milović, izrazivši oduševljenje rezultatima koji su postigli članovi „Fit X-a“.

Pored polaznika studija, treneru Aleksandru Jeličiću podršku su pružile odbojkašice, te korisnici „Zlatnog Luga“. Polaznici derventskog kluba „Aikido samoodbrana“ pokazali su svoje vještine i načine odbrane u slučaju napada.

Događaju, podržanom i od lokalne zajednice, prisustvovali su zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić i načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Slaven Pašalić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here