Vijesti Društvo Prvo preduzeće iskoristilo mogućnost reklamiranja na novim “eko-boksovima”

Prvo preduzeće iskoristilo mogućnost reklamiranja na novim “eko-boksovima”

0

Preduzeće M-lider prvo je iskoristilo mogućnost reklamiranja na 12 nedavno postavljenih “eko-boksova”.

Ovo preduzeće osnovano je 2017. godine, a vremenom je proširilo svoju djelatnost, pa osim prodaje kancelarijskog i potrošnog materijala, opreme za računare i reklamno-poslovne galanterije, “M-lider” nudi i kvalitetan kancelarijski namještaj izrađen po mjeri i željama kupca. Takođe, u ponudi je i ugostiteljski program, kao i izrada kućnih brojeva, te reklamnih majica.

Podsjećamo, udruženje “Eko-box” je nedavno, u saradnji sa derventskim Komunalcem, doniralo nove “boksove” na trajno korištenje, a pri tom je udruženje zadržalo pravo reklamnog prostora, sa ciljem predstavljanja lokalnog preduzetništva i lokalne proizvodnje.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here