Vijesti Hronika Pune ruke posla: Jedan uhapšen zbog remećenja javnog reda, četvorica zbog vožnje...

Pune ruke posla: Jedan uhapšen zbog remećenja javnog reda, četvorica zbog vožnje u stanju težeg pijanstva

0

U ponedjeljak, tokom ranih jutarnjih časova, pollicija u Derventi je imala pune ruke posla, što nije ni neočekivano u vašarskom periodu. 

Službenici Policijske stanice Derventa su juče oko 3,20 časova lišili slobode lice inicijala Lj.K. sa područja grada Derventa, zbog počinjenih prekršaja iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje), člana 11. (Ugrožavanje bezbjenosti prijetnjom napada na život, tijelo ili imovinu) i člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, a navedeno lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju.

Istog dana, oko 00,40 časova, slobode je lišeno lice inicijala I.J. sa područja grada Derventa, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,90 g/kg, dok je oko 02,45 časova, uhapšeno lice inicijala G.M. sa područja grada Derventa, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,85 g/kg.

Iste noći, oko 03,05 časova, slobode je lišeno lice inicijala S.M. sa područja grada Derventa, koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju, a oko 22 časa i lice inicijala M.S. sa područja opštine Prnjavor, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here