Vijesti Najave i obavještenja “Tri riječi u tri pjesme”

“Tri riječi u tri pjesme”

0

“Tri riječi u tri pjesme” naziv je književne večeri koju organizuje SKK “Vihor” iz Dervente, u subotu 21. aprila, u prostorijama Centra za kulturu sa početkom 18,00 časova. U programu učestvuju: Anto Zirdum iz Zenice, Jasmina Hanjalić iz Sarajeva, Dragan Mučibabić iz Viteza, članovi Književnog kluba “Talasi” iz Prnjavora Goran Vuković, Zoran Grumić, Biljana Stanić, Vojin Trivičević i članovi SKK “Vihor” Derventa.

Tri rijeci u tri pjesme

– Svim ljubiteljima lijepe pisane riječi prostorije gdje se održava književno veče širom su otvorene. Vjerujem da će imati priliku da čuju mnoštvo lijepih riječi koji su naši gosti i članovi “Vihora” pripremili ovoj put – kaže Savko Pećić Pesa, predsjednik SKK “Vihor” Derventa.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here