Vijesti Sport Radničke sportske igre “DERVENTA 2012”

Radničke sportske igre “DERVENTA 2012”

0

Derventa je jedna od sredina koja ima dugu i  bogatu sportsku tradiciju i sportski duh.  U gradu na obalama rijeke Ukrine mnoga su renomirana sportska imena napravila  svoje prve sportske korake, na što smo svakako izuzetno ponosni, ali je za sadašnje stanovnike puno značajnije da u ovom gradu ima zaista veliki broj entuzijasta, istinskih poklonika i zaljubljenika u sport. Derventski hram sporta, popularna sportska dvorana, je reprezentativni objekat površine od oko 6.250 m2, u kom se uspješno mogu odvijati takmičenja u svim dvoranskim sportovima.

Radnicke sportske igre DERVENTA 2012

Prije pet godina, a nakon dužeg vremenskog perioda od skoro 20 godina, ponovo su organizovane nekad vrlo popularne radničke sportske igre. Inicijator i organizator je Sportsko kulturni centar Derventa a generalni pokrovitelj je Načelnik Opštine Derventa. Ove godine igre počinju 26.05. a igraće se svake nedelje od 15,00-22,30h, a finalni dio je planiran za 24.06.

Takmičenje će biti održano u pet disciplina: mali fudbal, odbojka (obavezna je barem 1 žena u ekipi), stoni tenis, povlačenje konopca i basket . Svi učesnici ekipe moraju biti zaposleni u kolektivu za koju nastupaju, a moguće je da dve firme (manje od dvadeset zaposlenih) formiraju jednu ekipu. Ako neko od učesnika prekrši ovo pravilo, ekipa će biti diskvalifikovana.

Na prošlogodišnjim sportskim igrama učestvovalo je 17 ekipa, a sve utakmice će suditi savezne sudije. Titulu najboljih od prošle godine po disciplinama brane: mali fudbal – FRUCTA TRADE, odbojka – UNIS, basket – FRUCTA TRADE, stoni tenis – FRUCTA TRADE i konopac: NET-QM. Rok za prijavu ekipa je 22.05. do 13 časova kada je na programu javno izvlačenje.

Sportske igre su mjesto lijepog druženja svih građana Dervente, kako učesnika tako i navijača, a svake godine bi trebalo da budu što obimnije, ljepše i bolje od prethodnih.

Kontakt telefoni: 053/334-090; 333-194; 065/644-509.

e-mail: [email protected]

Dalibor V. – sportlive.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here