Vijesti Društvo Radovi na vodovodu u Bosanskim Lužanima i Žeravcu u poodmakloj fazi

Radovi na vodovodu u Bosanskim Lužanima i Žeravcu u poodmakloj fazi

0
Foto: Miroslav Tomas

Radovi na vodovodu u Žeravcu i Lužanima Bosanskim su u poodmakloj fazi i do sada su postavljene cijevi na devetnaest od ukupno 25 kilometara mreže, kažu u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove.

U Odjeljenju za stambeno komunalne poslove ističu da su u toku radovi na magistralnom putu.

Završeni su radovi na svim krakovima vodovoda i trenutno se poslovi izvode na magistralnom putu, rekla je načelnik odjeljenja Jefimija Šerbić.

Ovaj projekat se finansira zajedničkim ulaganjima mještana i opštine i to po principu da polovinu sredstava snose mještani, a polovinu opština.

Iz budžeta opštine je izdvojeno više od 200 hiljada maraka za ovaj projekatm a završetkom vodovoda više od 150 domaćinstava će dobiti pitku vodu.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here