Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U četvrtak i petak bez električne energije dio gradskog područja

RJ Derventa: U četvrtak i petak bez električne energije dio gradskog područja

0

U četvrtak i petak dio gradskog područja ostaće bez električne energije. 

Zbog planiranih radova na dalekovodu Derventa 1 u četvrtak (08. oktobra) u vremenu od 08 do 10 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 kV Derventa – Derventa 1. Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na potrošače u naseljima Čardak (dio naselja), Gakovac (dio naselja), Jasikovača, Rabić i Ulica Stevana Nemanje.

Zbog planiranih radova na zamjeni BTS Bolnica i dalekovodu Derventa 3, u petak (09. oktobar) u vremenu od 08 do 08:30 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 kV Derventa – Derventa 3. To su potrošači koji se napajaju sa trafostanica ZTS Nikola Tesla, ZTS Gakovac 1 i Bolnica.

Potrošači koji se napajaju sa BTS Bolnica ostaju bez napajanja u petak (9. oktobra) od 08 do 17 časova. Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na potrošače u naselju Gakovac.

Ukoliko radovi budu završeni prije odmah će se uspostaviti normalno uklopno stanje, saopšteno je iz Radne jedinice Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here