Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U nedjelju zastoji u isporuci električne energije

RJ Derventa: U nedjelju zastoji u isporuci električne energije

0

Zbog planiranih radova na dijelu dalekovodnog srednjenaponskog voda „Derventa-Miškovci“ u nedjelju (22. oktobra), od 8 do 14 časova, bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači na područiju naselja Kuljenovački sokak, Ulice 16. Krajiške, Svilengrada, Omeragića, Novo Naselja i Luga.

Za potrošače iz naselja Jasenci prekid u isporuci trajaće u vremenu od 8 do 09,30 časova, kažu u Elektro Doboju, Radna jedinica Derventa.

Kraći prekidi u isporuci električne energije biće i u Beglucima, Kostrešu, Novim Lužanima, Bosanskim Lužanima, Žeravcu i Višnjiku, istog dana u intrevalu od 8 do 08.10 i od 17 do 17.10 časova.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here