Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U petak bez električne energije veći broj naselja

RJ Derventa: U petak bez električne energije veći broj naselja

0

Zbog planiranih radova na dalekovodima “Osinja” i “Derventa-Modran” u petak (26. jun) bez električne energije ostaće više naselja.

U periodu od 8:40 do 14:10 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači u Pojezni.

Takođe, dio potrošača u Gornjim Ceranima i Donjim Ceranima bez napajanja električnom energijom će ostati u vremenu od pet minuta, od 8:40 do 8:45 i 14:05 do 14:10 radi izbacivanja i ubacivanja linijskog rastavljača, saopštili su iz RJ Derventa.

U petak će, pored Pojezne, zbog planiranih radova redovnog održavanja i ispitivanja opreme, do prekida u snabdjevanju električnom energijom doći će i u naseljima koja se snabdijevaju preko dalekovoda “Derventa – Modran”.

U periodu od 10 do 13 sati bez napajanja ostaju potrošači u naseljima Modran, Živinice, Zelenike, Kostur, Cerovi, Šušnjari, Bunar, Bukovac, Stanići, Gradina, Velika, Dažnica, Velika Sočanica, Mala Sočanica, Mišinci, Veliki Prnjavor, Mali Prnjavor, Gornja Lupljanica, Donja Lupljanica, Gornji Cerani, Donji Cerani, Osinjski Klenovac, Crnča, Osinja, Pojezina i Donja Osinja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here