Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U srijedu zastoji u isporuci električne energije

RJ Derventa: U srijedu zastoji u isporuci električne energije

0

Zbog planiranih radova na dijelu srednjenaponskog voda 10 kV „Derventa – Kalenderovci“ bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači na područiju naselja Kuljenovci i Agići u srijedu (16.08.2017.), u vremenskom periodu od 13.00 do 14.00 časova,

Istog dana u kratkim vremenskim intervalima od po 5 minuta, i to od 13.00 do 13.05 časova i od 14.00 do 14.05 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće i naselja Miškovci, Turski Lužani, Rapćani, Donji i Gornji Detlak, Kalenderovci i Drijen.

Ukoliko radovi budu trajali kraće od predviđenog vremena, takođe će biti i ranije uspostavljeno napajanje električnom energijom krajnjih kupaca sa navedenih područija.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here