Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Višednevni zastoji zbog postavljanja betonskih bandera

RJ Derventa: Višednevni zastoji zbog postavljanja betonskih bandera

0

Zbog planiranih radova na ugradnji betonskih stubova u narednim danima doći će do zastoja u isporuci električne energije.

U srijedu (25.09.) u vremenu od 09:00 do 14:30 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10Kv Modran – Crnča. Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na potrošače u naselju Velike Sočanice, Gornjih Cerana, Osinjski Klenovac, Crnča, dijela Male Sočanice i Velikog Prnjavora.

U četvrtak (26.09.) u periodu od 09:00 od 14:30 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10Kv Modran – Mišinci, otcjep za Brdo Savića i Malu Sočanicu. Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na potrošače u dijelu Velike Sočanice, Maloj Sočanici, Mišincima, Mali Prnjavor i Veliki Prnjavor.

Zbog planiranih radova na ugradnji betonskih stubova na dalekovodu Kalenderovci, otcjep Miškovci, u petak (27.09.) u periodu od 09:00 do 09:10 i od 14:00 do 14:10 časova, bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 Kv Derventa – Kalenderovci. Potrošači na DV 10Kv odcjepu za Miškovce bez napajanja ostaju u vremenskom periodu od 09:10 h do 14:10 h. Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na potrošače u dijelu Luga, Agića i Miškovaca.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here