Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Zbog radova na dalekovodu Derventa-Dubočac više naselja bez električne energije

RJ Derventa: Zbog radova na dalekovodu Derventa-Dubočac više naselja bez električne energije

0

Zbog planiranih radova na ugradnji betonskih stubova na dalekovodu Derventa-Dubočac u srijedu (24. juna) doći će do zastoja u isporuci električne energije za više sela na tom području.

U periodu od 8:20 do 08:30 i od 14:10 do 14:20 h bez napajanja električnom energijom će ostati svi potrošači koji se napajaju sa DV 10 Kv Derventa – Dubočac, odnosno naselja Babino Brdo, Raščići, dio Begluka, Bijelo Brdo – Garići i Bijelo Brdo, saopšteno je iz RJ Derventa.

Istog dana bez napajanja električnom energijom u periodu od 8:20 do 14:20 časova ostaju potrošači na području Bijelog Brda-Vakuf i Sedlići, Dubočca, Pijevalovaca i Trstenaca.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here