Vijesti Sport “Road racing”: Milojević prvak BiH

“Road racing”: Milojević prvak BiH

0

U organizaciji banjalučkog Moto kluba “Maršal” i Moto Saveza Republike proteklog vikenda održane su treća i četvrta ovosezonska “road racing” trke na stazi u Zalužanima, koje su bodovane za Prvenstvo BiH i Otvoreno prvenstvo RS.

– U ove dvije trke ostvario sam dvije pobjede, dok je Nedeljko Tadić osvojio dva treća mjesta, a Ivan Kraljević Karabaja, takođe član Moto kluba “Miron Derventa” je osvojio dva četvrta mijesto. Zahvalio bih se sponzorima Berić Transportu, Nur Transu, Grafit S&N, SBK DOO Brcko, opštini Derventa, DN-Plinex, Minik centru za vozila, “Unitradeu”,i drugima na pomoći, rekao je predsjednik derventskog moto kluba Miroslav Milojević Miron.

Sa ove dvije trke završeno je Prvenstvo BiH u “road racing-u” u kojem je Milojević  osvojio titulu prvaka u klasi “Super sport 600”, dok je i Moto klub “Miron Derventa” osvojio prvo mjesto u poretku klubova na nivou BiH i RS, čemu je doprinos dao i Nedeljko Tadić, osvojivši ukupno treće mjesto u klasi “600 hepening”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here