Vijesti Društvo Sajam turizma u Banjaluci iskorišten za predstavljanje potencijala našeg grada – FOTO

Sajam turizma u Banjaluci iskorišten za predstavljanje potencijala našeg grada – FOTO

0
Ministar turizma Denis Šulić posjetio štand Dervente

Nakon beogradskog, Turistička organizacija grada Derventa učestvovala je na Međunarodnom sajmu turizma “Banja Luka 2024“ koji je održan proteklog vikenda u najvećem gradu Srpske.

U dvorani “Centar” se predstavilo više od 150 izlagača, a učešće na ovom sajmu je nastavak promotivnih aktivnosti koje TO Derventa planira u 2024. godini.

Trudimo se da učestvujemo na što više sajmova jer su oni prilika za direktnu promociju grada. Cilj nam je kao i svima da se prepozna naša ponuda i da se privuku turisti iz drugih gradova i zemalja. Akcenat smo stavili na manifestacioni i vjerski turizam, ali i na prirodne resurse koje Derventa ima, saopšteno je iz TOD.

Pored nove brušure “Otkrij Derventu” i drugog promotivnog materijala, predstavljeni su i domaći proizvodi i suveniri koji asociraju na Derventu.

Sajam je održan je u organizaciji kompanije “RS Consulting and Trade”, uz podršku Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Ministarstva trgovine i turizma RS.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here